dimecres, 14 d’abril del 2010

PROGRAMA 58 FASE ALTERNATIVA 10-04-10


Nova edició del Fase Alternativa ja disponible!

Tornem desprès de les mini-vacances de Setmana Santa amb novetats, la més important la marxa de l'Andrea del programa, que ha hagut d deixar ( ha de preparar la selectivitat)
I res, tanmateix porto un bon programa, amb un canvi d'estil força marcat, i amb entrevista incluida, parlem amb Llorenç Garcia, baixista de la formació The Bongo Experience, quartet de Vilanova i la Geltrú de Indie-Electrònic. Ens presenten el seu disc de títol homònim editat per The RubikTree.
A més a més porto una selecció de cançons amb un denominador comú totes son interpretades per noies, per no trobar a faltar la veu femenina del programa :P
Escoltaren el nou treball de Melissa Auf de Maur, Out For Our Minds, The Veronicas en directe Take me on the floor, Amy Macdonald i un tema del seu últim disc, A Next Big Thing, Sunday Girl vs Diplo- Four floors, recuperem un dels temes de Marlango del 2005, Automatic Imperfection cançó que dona nom al segon àlbum de la banda. I acabem amb Dolores O'riordan en solitari Ordinay Days. Recordem que la propera setmana parlem amb Zahara!

Gracies per l'escolta!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada