diumenge, 20 de desembre del 2009

PROGRAMA 46 FASE ALTERNATIVA 19-12-09


A tots els seguidors,oïdors, amics del Fase, Very Important News!

Teniu ja a la vostre disposició el últim programa del 2009! I no es per res, però teniu davant un dels millors programes de les 46(número màgic xD), edicions que portem.
I gràcies en gran part als nostres convidats, si hem rebut, en els estudis d'Ona Codinenca, la visita dels De Cara a la Pared. Ens presenten el seu 3 disc " A veces los Dioses nos Regalan 5 minutos". Hem conversat tranquil·lament amb en Sergi Ambròs i el Sebas Blázquez uns tios molt "majos" i "cachondos" i a més, hem pogut gaudir d'aquest 5 minuts de felicitat escoltant en directe als Pura Madera, el format acústic dels De Cara a la Pared, que ens han interpretat un parell de temes del nou disc. Tot uns cracks!
pd: No és perquè ho diguem nosaltres però escolteu-lo! Que no té desperdici! L'única pega que amb tot l'enrenou, ho sentim, però ens oblidat der fer-nos unes fotos tots plegats,llàstima!

Apa Bones Festes a tothom!! Fins l'any que ve!! Salut!

L'equip de Fase Alternativa


PROGRAMA 46 FASE ALTERNATIVA 19-12-09 by Fasealternativa

3 comentaris:

Anònim ha dit...

larga vida a los DCP...

Jordi Messeguer ha dit...

Larga vida si señor, son mu grandres!!! en el programa quedamos encantados, ojala triunfen com se merecen!

DE CARA A LA PARED ha dit...

Ei Jordi!! a veure si hi ha sort i passes pel proper concert de Cerdanyola (sala acme, 23G) i ens fem la foto que no vam fer el dia de l'entrevista i que tenim pendent !
Si et va bé venir ens ho dius i et farem arribar un parell d'entrades gratis!
Merci per tot i molta sort

Publica un comentari a l'entrada