diumenge, 29 de novembre del 2009

PROGRAMA 43 FASE ALTERNATIVA 28-11-09


Buenaaas!!
Q tal gent!! Ja teniu disponible per escoltar quan us vagi bé el programa d'aquesta setmana, el del dissabte 28 nov. Setmana en la qual s'han complert 18 anys de la mort del gran Freddie Mercury, i com no al Fase no ho podiem passar per alt, recordarem breument la gran figura del vocalista de Queen.
Que continuí el show senyors i senyores! I si no queda prou clar, Innocence i la seva cover de la mitíca cançó The Show must go on, no deixarà lloc a dubtes.
Tanmateix els temes de Queen no seran els únics que apareixeran en aquest programa...Tindrem el rock dur de Velvet Revolver i el tema Do it For the Kids, la formació gallega CatPeople amb In Silence, dues super dives Mariah Carey i Whitney Houston juntes per interpretar When you Believe; el millor pop català de la mà Glissando* amb les Marmotes; el toc fresc de Jaula de Grillos amb Mil pedazos, STOP, olvídate de Tiziano Ferro o a Chuckberry demant perdó Sorry, com no tot això enllaçat amb l'actualitat musical de la setmana i amb la nostre companyia que intentarem fer que passeu una bona estona ^^
Apaa com sempre, moltes gràcies per l'escolta i fins la setmana vinent!


PROGRAMA 43 FASE ALTERNATIVA 28-11-09 by Jordinskun46

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada