diumenge, 28 de juny del 2009

Programa especial número 34 Fase Alternativa (cilqueu aquí per escoltarme ;P)



















Tancat per vacances!!
Doncs ja ho tenim fet, han passat 34 programes, dels quals 2 han estat especials; i el balanç és força positiu. Sobretot per algú q es troba sol enfront un programa d'una hora i no t molta fluidessa verbal, què no es peridista ni res semblant i no té les capacitats narratives d'aquests, què el seu fort son les vies de so, tanmateix en aquests 34 programes he anat prosperant i agafant taules, la millora ha estat considelable i per a mi aixó ja es un èxit.
D' Ona Codinenca puc dir que és una emissora viva, humana,sensible, comprometuda i desinteressada. Tots i cadascun dels components de la ràdio s'esforçen, i es fan un fart de currar només amb la compensació personal de fer alguna cosa positiva pel poble. I em sento orgullòs de formar part d'aquest col·lectiu.
D'altre banda agraïr el suport mostrat a tots els què m'heu escoltat alguna vegada, en especial als què veu venir a presenciar l' ùltim programa en directe i com no el suport que mostreu tots els membres de grup del facebook, als 45, i a tothom q algun cop q altre hagin escoltat el programa Gràcies amics/gues ens veiem al setembre i arreveure!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada